Gordana Lukačić 

Gordana Lukačić govori domaći i strane jezike, a najbolje joj idu dječji, mačji, ptičji i pseći. Piše tekstove za slikovnice, izrađuje lutkice za Priču iz kofera, čita velikoj i maloj djeci. Kad je bila dijete željela je biti cirkuska plesačica, ali od cirkusantskih vještina svladala je jedino hodanje na malim štulama. Ima dana!

 

Iva Čukelj

Iva Čukelj grafičarka, slikarica, kiparica ima još nekoliko aduta u rukavu! Osvojit će vas njen talent za vez, za šivanje, za likovnu umjetnost. Pa nije bez razloga upisala nastavnički smjer na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu i postala magistra edukacije likovne umjetnosti! Svi vole Pandu Mandu, a Panda Manda posebno voli Ivu jer Iva joj šiva haljinice u kojima odlazi na čajanke.

 

Martin Babić

Martin Babić stanovnik je svemira, najčešće je u oblacima, katkada na Zemlji. Odmah po rođenju je primio olovku u ruku i bacio se na crtanje stripa, a malo kasnije je počeo snimati animirane filmove. Ilustrira slikovnice o Pandi Mandi i djecu na radionicama zabavlja izvodeći gluposti. Ponekad je ozbiljan.

 

Pavao Babić

Pavao Babić je dubinski povezan s prirodom. Bilo da se po štriku spušta u jame, bilo da podiže jedra i klizi na valovima mora. Obožava bicikle i s lakoćom ih rastavlja, sastavlja ali i oslikava. Nova ljubav su mu visinski radovi. Naš majstor koji zna više od mnogih, zapravo je studirao na Akademiji dramskih umjetnosti i po zvanju je snimatelj. Njegove radionice camere obscure vole i mali i veliki.

 

 

                                        

Panda Manda

Panda Manda  je faca i pol, glavni je lik slikovnica Čajana na Mjesecu, Uzbuna u Bambusgaju! i Povratak na Zemlju. Druži se djecom na književnim susretima i radionicama, priređuje im čajanke, pomaže im izraditi svemirsko vozilo i uči ih kako od otpadaka napraviti supertruperkul igračke.

 

Mi, ako vi to želite, možemo biti i ozbiljni. Naše ozbiljne i temeljite biografije (ah, kome to još treba?) rado ćemo vam na upit poslati e-mailom.